dagelijks vers bezorgd

BELEGDE BROODJES EN NOG VEEL MEER. VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG.

Sinds 2020 is Lunch Service Nederland onderdeel van Meinders Catering en werken we samen met Top Bakkers om onze klanten in de behoefte van vers belegde broodjes te voorzien. In heel Nederland worden klanten ontzorgd door het kant-en-klaar aanleveren van belegde broodjes. 

Wij bieden een assortiment belegde broodjes voor verschillende toepassingen in de catering: banqueting, gezamenlijk kantoor lunch, vergaderservice en lunchpakketten.  

banqueting-icon
kantoorlunch-icon
vergaderservice-icon
lunchpakket-icon

Lunch Service Nederland is sterk in het structureel en tijdelijk leveren van een dagverse lunch aan klanten zonder cateringfaciliteiten, zonder of bij een te kort aan personeel of ter ondersteuning aan de bestaande operatie.

Daarbij maken wij landelijke afspraken en kunnen we lokaal maatwerk leveren. Laat je ontzorgen door Lunch Service Nederland en bestel alleen wat je daadwerkelijk nodig hebt.  

 

belegde-broodjes-lunch-buffet-LSN
centrale-facturatie-icon
landelijke-dekking-icon
ontzorgen-icon-LSN
minder-verspilling-derving-icon-LSN
belegde-broodjes-lunch-buffet-service-LSN

Al uw wensen zijn bespreekbaar. Ons assortiment is zeer uitgebreid en divers, waaronder een ruime keuze aan vega- en veganvarianten. 

Vul dit contactformulier in of contact ons direct. Bel dan naar 020 6170310 of stuur een e-mail met uw gegevens naar servicedesk@meinderscatering.nl

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij staan voor u klaar en helpen u graag! 

Waarom Meinders?

Kernwaarden die door het hele bedrijf voelbaar zijn, zijn: betrouwbaar, flexibel, loyaal, innovatief, respect en kwaliteit. Meinders is dé specialist in foodservice. Ze kunnen een brede dekking in Nederland garanderen, zijn FSSC 22000 gecertificeerd en sterk in maatwerk.

Flexibiliteit is Meinders’ sterkste USP. Omdat we alles in eigen huis doen, van productie tot bezorging, kunnen we heel snel schakelen. We hebben ook altijd hospitalitymedewerkers paraat om op locatie het eten te presenteren en/of te serveren, mocht dit gewenst zijn. Dat organiseren we rechtstreeks via ons eigen uitzendbureau WerQdag.

De PRIK kernwaarden van Meinders

Meinders Catering B.V. beeldmerk

PRESTEREN

Wat wij beloven maken wij waar.
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op
klanttevredenheid.

RESPECT

Voor elkaar, de opdrachtgever,
onze gasten en het product
(ambachtelijk, eerlijk en vers).

INNOVATIE

Wij zijn eigenwijs en doen het
anders. Geen verdienmodel
vanuit een inkoopgeorienteerde
organisatie. Wij generen omzet
vanuit puur ondernemerschap.

KWALITEIT

Het vakmanschap van onze
mensen. Met lekker, gezond en
verantwoord eten en drinken,
verrassen wij dagelijks gasten
en opdrachtgevers.