Over ons

MEINDERS BIEDT DE ZEKERHEID VAN UITSTEKENDE PRODUCTEN EN SERVICE: VERS, KWALITEIT, SNELHEID, FLEXIBILITEIT, MAXIMALE BETROUWBAARHEID EN ÉCHTE BETROKKENHEID

Familiebedrijf
Meinders is een familiebedrijf. Het bedrijf bestaat nu 30 jaar en de broers Jan, Richard en Wim Spierenburg zijn nog steeds de eigenaren van Meinders. De neven Bram, Bradley en Luuk werken ook binnen het bedrijf. Sinds januari 2021 is de dagelijkse leiding van Meinders overgedragen aan Peter Duwel.

Geschiedenis
In juli 1990 startten Richard en Jan met het Fred Meinders Kaashuis, een typisch Amsterdamse delicatessenwinkel. Het bezorgen van eten was vrijwel direct een service die goed liep. Hun groenteboer werd de kok van Meinders en de bezorging van maaltijden werd ‘serious business’. Broer Wim sloot zich ondertussen ook aan. Het pand van de buren werd erbij getrokken en de bezorgservice rond lunchtijd floreerde. De winkel veranderde in een magazijn. Besloten werd de winkel te sluiten en catering en bezorgservices werden hoofdactiviteiten. Het pand werd al snel te klein. Verhuizing naar het huidig adres in Badhoevedorp werd een feit. Min of meer ongemerkt was Meinders een producent van ambachtelijk bereid en vers eten voor alle eetmomenten van de dag geworden…

Visie
Leven en eten zijn niet los van elkaar te koppelen. Sterker nog: eten verrijkt je dag. Niet alleen door een uitstekende smaak en kwaliteit maar ook omdat eten mensen met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een ontbijt, vergadering, diner of even snel een broodje tussendoor, eten bepaalt voor een groot deel de sfeer en dat wordt steeds belangrijker. Daarnaast houdt de moderne gast zich niet langer aan de traditionele eetmomenten. Elk moment van de dag moet er gezond eten en drinken beschikbaar zijn. Comfort, vers, kwaliteit en smaak zijn daarbij niet weg te denken.

Missie
Van eten een feestje maken. Meinders is continu bezig met de ontwikkeling en productie van gezond, lekker en innovatief eten voor elk moment van de dag om onze klanten steeds opnieuw te verrassen en een topdag te bezorgen met mooie, superverse producten en liefde voor het vak.

Waarom Meinders?

Kernwaarden die door het hele bedrijf voelbaar zijn, zijn: betrouwbaar, flexibel, loyaal, innovatief, respect en kwaliteit. Meinders is dé specialist in foodservice. Ze kunnen een brede dekking in Nederland garanderen, zijn FSSC 22000 gecertificeerd en sterk in maatwerk.

Flexibiliteit is Meinders’ sterkste USP. Omdat we alles in eigen huis doen, van productie tot bezorging, kunnen we heel snel schakelen. We hebben ook altijd hospitalitymedewerkers paraat om op locatie het eten te presenteren en/of te serveren, mocht dit gewenst zijn. Dat organiseren we rechtstreeks via ons eigen uitzendbureau WerQdag.

De PRIK kernwaarden van Meinders

Meinders Catering B.V. beeldmerk

PRESTEREN

Wat wij beloven maken wij waar.
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op
klanttevredenheid.

RESPECT

Voor elkaar, de opdrachtgever,
onze gasten en het product
(ambachtelijk, eerlijk en vers).

INNOVATIE

Wij zijn eigenwijs en doen het
anders. Geen verdienmodel
vanuit een inkoopgeorienteerde
organisatie. Wij generen omzet
vanuit puur ondernemerschap.

KWALITEIT

Het vakmanschap van onze
mensen. Met lekker, gezond en
verantwoord eten en drinken,
verrassen wij dagelijks gasten
en opdrachtgevers.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en onze nieuwste foodmagazines. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.

Onze merken

BloemCool

Algemene voorwaarden