Over ons

MEINDERS BIEDT DE ZEKERHEID VAN UITSTEKENDE PRODUCTEN EN SERVICE: VERS, KWALITEIT, SNELHEID, FLEXIBILITEIT, MAXIMALE BETROUWBAARHEID EN ÉCHTE BETROKKENHEID

Welkom bij The Next Generation van Meinders Catering! 

Meinders is al meer dan 30 jaar een welbekend cateringbedrijf onder leiding van de broers Jan, Richard en Wim Spierenburg. Wat begon als een kleine Amsterdamse delicatessenwinkel is nu uitgegroeid tot een bloeiende catering- en bezorgservice. En nu is het tijd voor de volgende generatie om de leiding over te nemen! 

Bram, Bradley, Luuk en Gijs Spierenburg zijn de neven die klaarstaan om de toekomst van Meinders vorm te geven. Ze hebben de aandelen van Richard overgenomen en iedere aandeelhouder krijgt zijn eigen verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. De huidige directie bestaande uit Peter Duwel en Jan Spierenburg blijven voorlopig aan boord om de overgang soepel te laten verlopen.

Wat heeft de toekomst in petto voor Meinders? De nieuwe generatie heeft een ambitieuze groeistrategie uitgewerkt. Ze willen de relaties met bestaande klanten verder versterken en nieuwe klantsegmenten aanspreken. Ook willen ze nieuwe concepten lanceren en de processen nog efficiënter maken. 

Echter het allerbelangrijkste voor Meinders is om hun klanten te ondersteunen waar nodig. De nieuwe generatie wil haar klanten de beste totaaloplossing bieden voor elk eetmoment van de dag. Meinders wil de toonaangevende cateraar zijn die klanten kunnen vertrouwen en waar ze op kunnen bouwen. 

Bij Meinders zijn we klaar voor de toekomst en we kijken uit naar de uitdagingen die voor ons liggen. 

 

 

Visie
Leven en eten zijn niet los van elkaar te koppelen. Sterker nog: eten verrijkt je dag. Niet alleen door een uitstekende smaak en kwaliteit maar ook omdat eten mensen met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een ontbijt, vergadering, diner of even snel een broodje tussendoor, eten bepaalt voor een groot deel de sfeer en dat wordt steeds belangrijker. Daarnaast houdt de moderne gast zich niet langer aan de traditionele eetmomenten. Elk moment van de dag moet er gezond eten en drinken beschikbaar zijn. Comfort, vers, kwaliteit en smaak zijn daarbij niet weg te denken.

Missie
Van eten een feestje maken. Meinders is continu bezig met de ontwikkeling en productie van gezond, lekker en innovatief eten voor elk moment van de dag om onze klanten steeds opnieuw te verrassen en een topdag te bezorgen met mooie, superverse producten en liefde voor het vak.

Waarom Meinders?

Kernwaarden die door het hele bedrijf voelbaar zijn, zijn: betrouwbaar, flexibel, loyaal, innovatief, respect en kwaliteit. Meinders is dé specialist in foodservice. Ze kunnen een brede dekking in Nederland garanderen, zijn FSSC 22000 gecertificeerd en sterk in maatwerk.

Flexibiliteit is Meinders’ sterkste USP. Omdat we alles in eigen huis doen, van productie tot bezorging, kunnen we heel snel schakelen. We hebben ook altijd hospitalitymedewerkers paraat om op locatie het eten te presenteren en/of te serveren, mocht dit gewenst zijn. Dat organiseren we rechtstreeks via ons eigen uitzendbureau WerQdag.

De PRIK kernwaarden van Meinders

Meinders Catering B.V. beeldmerk

PRESTEREN

Wat wij beloven maken wij waar.
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op
klanttevredenheid.

RESPECT

Voor elkaar, de opdrachtgever,
onze gasten en het product
(ambachtelijk, eerlijk en vers).

INNOVATIE

Wij zijn eigenwijs en doen het
anders. Geen verdienmodel
vanuit een inkoopgeorienteerde
organisatie. Wij generen omzet
vanuit puur ondernemerschap.

KWALITEIT

Het vakmanschap van onze
mensen. Met lekker, gezond en
verantwoord eten en drinken,
verrassen wij dagelijks gasten
en opdrachtgevers.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en onze nieuwste foodmagazines. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.

Onze merken

BloemCool

Algemene voorwaarden