020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

FAMILIEBEDRIJF

MEINDERS CATERING

OVER ONS

Meinders Catering is een familiebedrijf en dat merk je. Het gaat om mensen, talenten, dromen en ambities. In 1990 startten de broers Spierenburg met het Meinders Kaashuis, een typisch Amsterdamse delicatessenwinkel. Het bezorgen van eten liep vrijwel meteen goed. Onze groenteboer kon onwijs lekker koken. We vroegen hem om onze kok te worden… en de bezorging van lunchpakketten en maaltijden werd ‘serious business’.

LANDELIJKE DEKKING

De ‘familie Meinders’ groeide uit tot Meinders Catering van nu: een full-service cateringorganisatie met een landelijke dekking. De service die wij leveren wordt gedaan door mensen die alles van lekker eten weten en die van mensen houden. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland aan bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, onderwijs- en overheidsinstellingen en de grotere cateraars.

ONZE VASTE PARTNERS

Dat mooie werk doen wij samen met onze vaste partners: de ambachtelijke bakkerij Brood BV en het uitzendbureau WerQdag. Het management van deze bedrijven zit in hetzelfde pand als Meinders Catering. Zo kunnen we kort op de bal spelen wat onze samenwerking ten goede komt! 

CATERING UITBESTEDEN

De meeste werknemers lunchen graag samen in een gezellige omgeving, even weg van de werkplek. Een smakelijk assortiment op een goede manier gepresenteerd is daarbij van reuzebelang: de sapjes koud, de salades supervers, de soepen lekker warm, de maaltijden vers bereid. Met lekker, gezond en verantwoord eten en drinken, verrassen wij dagelijks gasten en opdrachtgevers. Kwaliteit betekent ook creativiteit, ervaring en ondernemerschap en alleen die dingen doen waar je goed in bent.

Net zoals goed luisteren naar je gast en opdrachtgever en daarnaar handelen. Wat wij beloven maken wij waar. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op klanttevredenheid.

MEER BELEVING IN JOUW RESTAURANT?

Op zoek naar meer beleving en variatie in jouw restaurant? Heb je interesse in het concept van Meinders? Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van je restaurant? Neem contact met ons op: sales@meinderscatering.nl, 020 6170310.

DE 4 ‘PRIK’ KERNWAARDEN VAN MEINDERS CATERING

PRESTEREN

Wat wij beloven maken wij waar.
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op
klanttevredenheid.

RESPECT

Voor elkaar, de opdrachtgever,
onze gasten en het product
(ambachtelijk, eerlijk en vers).

INNOVATIE

Wij zijn eigenwijs en doen het
anders. Geen verdienmodel
vanuit een inkoopgeorienteerde
organisatie. Wij generen omzet
vanuit puur ondernemerschap.

KWALITEIT

Het vakmanschap van onze
mensen. Met lekker, gezond en
verantwoord eten en drinken,
verrassen wij dagelijks gasten
en opdrachtgevers.

MEINDERS CATERING

MISSIE

Het is onze missie om mensen gelukkig te maken met écht lekker eten en drinken waarbij wij altijd respectvol omgaan met het voortbestaan van onze planeet.

 

VISIE

Mensen willen gemak én verrast worden met lekker eten. In onze foodconcepten maakt smaak het onderscheid! Onze foodconcepten winnen terrein omdat zij een oplossing bieden voor het tijdsprobleem van de mens. Tegelijkertijd bieden de concepten een volwaardig alternatief voor de kritische eisen die men nu stelt aan voeding: smaak, vers gemaakt en eerlijk.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: