Over ons

MEINDERS CATERING GARANDEERT TOPKWALITEIT EN SERVICE: VERS, HOOGWAARDIG, SNEL, FLEXIBEL, UITERST BETROUWBAAR EN MET OPRECHTE BETROKKENHEID

Nieuwe generatie klaar voor de toekomst

Het verhaal van Meinders Catering gaat meer dan 30 jaar terug in Amsterdam, waar de broers Jan, Richard en Wim Spierenburg op 1 juni 1990 een kleine delicatessenwinkel begonnen. Vandaag de dag heeft Meinders zich ontwikkeld tot een succesvol catering- en bezorgbedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Met de verkoop van Richard’s aandelen aan neven Bram, Bradley, Luuk en Gijs Spierenburg, wordt een nieuwe generatie verwelkomd die elk hun eigen rol binnen het bedrijf spelen. Peter Duwel en Jan Spierenburg, de huidige directie, blijven betrokken om een goede overgang te garanderen.
De toekomst van Meinders is ambitieus. Onze focus is op het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het bereiken van nieuwe markten en het introduceren van innovatieve concepten. We willen onze klanten de allerbeste totaaloplossingen bieden voor elk eetmoment van de dag, met een onwrikbare belofte van vertrouwen en betrouwbaarheid.

Bij Meinders zijn we volledig voorbereid op de toekomst en kijken we uit naar de uitdagingen die voor ons liggen.

Bram, Bradley, Luuk en Gijs Spierenburg van Meinders Catering

De PRIK kernwaarden van Meinders

Meinders Catering B.V. beeldmerk

PRESTEREN

Wij doen wat we beloven. We streven altijd naar een klanttevredenheidsscore van 8,5 of hoger.

RESPECT

Voor elkaar, onze opdrachtgevers, onze gasten, onze medewerkers, onze omgeving en alle andere betrokkenen

INNOVATIE

Eigenzinnig en onderscheidend. We wijken af van traditionele verdienmodellen die gericht zijn op inkoop. Onze omzet halen we uit puur ondernemerschap en vernieuwend denken.

KWALITEIT

Vakmanschap staat centraal. Met heerlijke, gezonde en verantwoorde gerechten verrassen we dagelijks onze gasten en opdrachtgevers.