catering services

Ambachtelijke bereiding
Altijd supervers
Creatief maatwerk 

Full-service catering
Met ambachtelijke bereiding en creatief maatwerk creëren wij extra betekenis voor onze opdrachtgevers. Van een verzorgde afscheidsborrel voor een geliefde collega, een georganiseerd event, tot 24/7 stand-by staan voor een onvoorziene situatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo bieden wij full-service catering voor de zakelijke markt.

Ambachtelijk en vers
Dagelijks bereiden we onder andere ontbijt, belegde broodjes, lunch(pakketten) maaltijden voor onze klanten. Vanzelfsprekend bieden wij ook maatwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bestellen van diverse ontbijt-, lunch- en dinerboxen. We verzorgen ook de catering van warme en koude buffetten, borrelhapjes, diners, amuses en hightea.

ONZE CATERING SERVICES

Bedrijfscatering

De passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat centraal bij Meinders. Dat is altijd zo geweest. Elke dag opnieuw produceren én bezorgen we duizenden vers belegde broodjes, panini’s, tosti’s, wraps, soepen, salades, warme maaltijden, borrelhappen, buffetten en meer voor onze klanten. Tot onze klanten mogen we grootcateraars, het bedrijfsleven, retail, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, de industrie- en overheidssector en evenementen- en beurslocaties rekenen. Alle eetmomenten van de dag, van ontbijt tot (vergader)lunch en diner en alle momenten tussendoor, maken wij tot een culinair succes.

Lokaal, duurzaam en ambachtelijk
Onze ingrediënten komen van lokale leveranciers en daar maken we op ambachtelijke wijze verse, goede producten van.

Meer informatie? Neem contact op met onze servicedesk: servicedesk@meinderscatering.nl of 020 6170310.

Productontwikkeling

Bent u op zoek naar een mooi, vernieuwend gerecht of product dat heerlijk smaakt? Graag laten we zien wat er allemaal mogelijk is. We nemen samen uw wensen en doelen door waarmee we aan de gang gaan om een mooi en passend recept te ontwikkelen.

Creatief maatwerk
Een product of gerecht moet sowieso lekker smaken en gezond zijn. Maar vandaag de dag moet eten en drinken steeds vaker ergens over gaan, een verhaal vertellen, duurzamer zijn. Productontwikkeling is niet eenvoudig, het is een avontuurlijk proces waarin creativiteit en kennis van eten en drinken elkaar afwisselen. En het verschil maken in een competitieve markt is een uitdaging!

Meinders heeft de expertise in huis en neemt u graag mee op reis om op doordachte wijze tot een nieuw product te komen.

Van tevoren en tussentijds worden recepten doorgenomen zodat we op één lijn blijven zitten. We houden zoveel mogelijk rekening met het seizoen en de recepten worden na het ontwikkelen uiteraard zorgvuldig getest door gekwalificeerde fijnproevers.

Samen eten verbindt mensen en versterkt het gevoel van welbevinden
Samen eten helpt het gevoel dat uw medewerkers bij uw organisatie hebben, in positieve zin te versterken. Ook dát is productontwikkeling: het gevoel van welbevinden binnen een organisatie versterken. Wij helpen u graag bij het stimuleren van de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van uw medewerkers, waardoor de bedrijfscultuur naar een hoger niveau wordt getild.

Ook uw ‘eigen’ product ontwikkelen?
Neem contact met ons op en kom kijken in onze proefkeuken. U zult verrast zijn door de mogelijkheden! 020 6170310, servicedesk@meinderscatering.nl

Eventcatering

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service maken het verschil. Het zal uw gasten aan niets ontbreken. Ieder evenement kent zijn eigen grootte en complexiteit, dit vereist souplesse en ervaring. Meinders is uitermate ervaren op dit gebied, van een kleine partij tot mega-events. Meinders is bijvoorbeeld preferred supplier en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van evenementen van Studio’s Aalsmeer, een van de meest unieke locaties in Nederland voor evenementen, congressen en een spectaculair avondje uit. Dat doen wij samen met ons eigen uitzendbureau WerQdag. Zij bemiddelen in gekwalificeerde medewerkers met passie voor hun vak. Ze zetten altijd dat stapje extra om uw gasten in de watten te leggen. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het verzorgen van back-end catering voor de crew, zodat ze weer vol energie verder kunnen.

Neem gerust contact met ons op voor de culinaire invulling van uw event, hoe klein of hoe groot ook: 020 6170310 of servicedesk@meinderscatering.nl.

Crew & backstage catering

Dat doen wij voor publieks- en zakelijke evenementen, van klein tot heel groot. Voor elke locatie zoeken wij een passende eetoplossing: van serveren van de maaltijd achter de bar, bij de kassa’s tot ‘gewoon’ in de crewtent. Of bij ruimtegebrek leveren we de crewmaaltijden vanuit onze keukens warm af op locatie. We hebben veel ervaring in het produceren van ‘back-end’ producten voor de crew. Denk hierbij aan lunch-of dinerpakketten zodat een team altijd is voorzien van de broodnodige energie om weer door te kunnen. Dit type productie is een specialiteit van Meinders. Grootschalige productie in een hoog tempo is voor ons gemakkelijk haalbaar en ondanks de grootschalige productie waarborgen wij áltijd de smaak en kwaliteit van onze producten.

Wilt u uw crew goed verzorgen? Neem contact op met onze servicedesk: servicedesk@meinderscatering.nl of 020 6170310.

Calamiteitencatering

Bij calamiteiten en in bijzondere situaties moet er ook gegeten worden. Of het nu dag of nacht is, voor iedere situatie hebben we razendsnel een passende oplossing. We zijn gespecialiseerd in omvangrijke producties in een hoog tempo. We verzorgen zowel warme maaltijden als belegde broodjes. Binnen 3 uur zijn we waar dan ook in Nederland ter plekke met goed eten en drinken, 24/7!

Alles snel en goed geregeld hebben? Bel ons op 020 6170310 of stuur een mail naar servicedesk@meinderscatering.nl.

Uitvaartcatering

Er zijn weinig vaste regels voor een afscheid, er is veel meer mogelijk dan u denkt.
Proost op het leven van uw dierbare met bijvoorbeeld zijn favoriete biertje en bitterballen. We kunnen elk drankje, hapje, lunch of diner verzorgen. Meinders ondersteunt dagelijks diverse uitvaartorganisaties met de foodbeleving tijdens het afscheid.

Wij helpen u graag: 020 6170310 of servicedesk@meinderscatering.nl