Bloemcool brochure

Het lekkerste Grab&Go assortiment voor retail, catering, horeca en evenementen: BloemCool. Dit to go assortiment is geschikt voor ieder moment van de dag: van ontbijt tot late night snack. Per stuk verpakt en dagvers gemaakt.

Een greep uit ons assortiment

BREAKFAST POTS

Een ontbijt onderweg, lunch of tussendoor. Laat je niet misleiden door de naam. Met deze breakfast pots zit je altijd goed. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals de populaire Overnight oats with blueberry and granola of de verrukkelijke vegan Chiapudding with raspberries and date-fig.

WRAPS

De wraps van BloemCool worden dagelijks met verse ingredienten ingrediënten belegd, verpakt en bezorgd. In populaire smaken zoals de caesar chicken wrap of probeer eens de wrap Smokey BBQ. Voor consumptie op locatie kunnen wij voor jou de wraps ook in een vormvaste plasticvrije verpakking aanleveren.

GRILLED ITEMS

Zin in een overheerlijke grilled sandwich of panini? Ga dan voor de tosti’s, panini’s en andere specials van BloemCool. Heerlijke producten voor op de grill of in de Turbochef. Met deze lijn binnen het BloemCool assortiment bieden wij een brede range van frozen grilled sandwiches, panini’s en specials in klassieke én vernieuwende smaken.