BloemCool

Jouw partner voor de betere grab & go producten voor retail, vending, horeca, catering en evenementen.

Jouw partner voor grab & go

Met het merk BloemCool zijn wij bij Meinders Catering dé specialist in heerlijke verse grab & go producten voor retail, vending, catering, horeca en evenementen. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij verse, direct klaar voor consumptie verpakte opties, ideaal van ontbijt tot late night snack. We zijn trots op onze dagelijks vers bereide producten en innovatieve verpakkingen. Bij BloemCool laten we ons leiden door de nieuwste nationale en internationale trends, die jouw klanten een unieke smaakervaring geven.

Daarom BloemCool in jouw zaak

Ons assortiment is niet zo maar een selectie van grab & go producten. Wij bieden méér dan dat! We bereiden al onze maaltijden, snacks en bowls dagelijks met de hand, met verse ingrediënten én heel veel liefde. Omdat onze verpakkingen luchtdicht worden verpakt, garanderen we bovendien gemak en versheid. Dat is niet alleen duurzaam, zo hoef jij minder vaak een bestelling te plaatsen en bespaar je tijd en kosten. Ook kunnen we, indien gewenst, een plasticvrije, vormvaste verpakking aanbieden die perfect is voor directe consumptie op locatie. Voeg BloemCool toe aan jouw assortiment en geef jouw klanten de ultieme grab & go ervaring die hun verwachtingen overtreft en jouw zaak naar een hoger niveau tilt.

Ons assortiment

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verse producten waarvan jouw klanten de hele dag door kunnen genieten. Begin de ochtend met onze verfrissende breakfast pots en smeuïge banana breads. Voor de lunch verse (maaltijd)salades, sandwiches, wraps, buns uit eigen bakkerij, of verrukkelijke bowls. En voor tussendoor kun je kiezen uit heerlijke tosti’s, panini’s en andere snacks die perfect passen bij elk moment. Versterk jouw assortiment en geef je klanten de ultieme to go ervaring met BloemCool.

Alle artikelen in het BloemCool assortiment zijn voorzien van een Nutri-score. Deze score toont hoe gezond een product is.
Gedetailleerde productinformatie van het BloemCool assortiment is beschikbaar op PS in Foodservice.

REGULIERE ASSORTIMENT

Het BloemCool assortiment in de single use verpakkingen hebben een houdbaarheid vanaf moment leveren tot en met maximaal 7 dagen.
Dit verkleint de kans op derving én het aantal logistieke transacties. Weer een stap vooruit in duurzaamheid.

SUP-PROOF ASSORTIMENT

Voor consumptie op locatie kunnen wij een selectie van het assortiment SUP-proof (plasticvrij) leveren. De vertrouwde BloemCool producten, in de verpakking die jou het beste past.

BIOLOGISCH ASSORTIMENT

BloemCool produceert sinds 2023 ook de lekkerste biologische producten. Met trots en liefde voor mens en natuur bieden wij een groot deel van ons reguliere assortiment ook als biologische variant aan.

Naar de BloemCool bestelpagina>>>

Snel naar de BloemCool consumenten website>>>

Bezoek BloemCool ook eens op Instagram>>>