catering services

PURE AMBACHT, VERS EN CREATIEF


Onze catering services

Creëer extra betekenis voor je bedrijf met onze full-service catering. Ambachtelijk bereid en met zorg gemaakt, van de dagelijkse lunch tot 24/7 stand-by voor onvoorziene situaties. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor de zakelijke markt!

De betere bedrijfscatering

Lunch met diverse belegde sandwiches en wraps
Bij Meinders Catering draait alles om passie voor goed, eerlijk en lekker eten. Dagelijks bereiden én bezorgen we duizenden vers belegde broodjes, panini’s, tosti’s, wraps, soepen, salades, warme maaltijden, borrelhapjes, buffetten en meer voor een breed scala aan klanten, waaronder grootcateraars, bedrijven, hogescholen, ziekenhuizen, sportclubs, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten. Van ontbijt tot (vergader)lunch en diner, wij maken elk eetmoment tot een culinair hoogtepunt.

Voor vergaderingen en andere lunchmomenten kun je kiezen uit ons uitgebreide lunch-assortiment. Of je nu een simpele en snelle lunch wilt of onze rustieke lunch, wij bereiden het altijd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Geniet van heerlijke, vers bereide lunchgerechten die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en verwachtingen.

Wij ontzorgen je volledig, of het nu gaat om een dagelijkse bedrijfslunch met een roulerend assortiment van belegde broodjes of een vergadering om aan het einde van de dag met een borrelplank. Voor elk eetmoment bieden wij een passende oplossing. Met Lunch Service Nederland  kunnen we in heel Nederland onze klanten ontzorgen.

Met Meinders ben je verzekerd van een uitstekende cateringervaring, die jouw gasten nog lang zullen herinneren.

Je vindt een selectie uit het totale banqueting assortiment in het Food Magazine en in de brochure met Maaltijd Componenten.

De perfecte eetoplossing voor elk event

 

Bij Meinders Catering verzorgen we de lekkerste eetbelevenissen op locatie, van klein tot heel groot. Voor elke locatie of event hebben we een passende eetoplossing: of dat nu een diner op een rondvaartboot is, voor de crew van een festival, voor de gasten bij grote bijeenkomsten of een receptie op het stadhuis. Heb je geen keuken? Geen probleem! Wij leveren de maaltijden warm af op locatie, rechtstreeks vanuit onze keukens. Grootschalige productie in een hoog tempo? Voor ons is dat een fluitje van een cent. En ondanks de omvang van de productie, waarborgen wij altijd de smaak en kwaliteit van onze producten.

Uitvaartcatering – een afscheid met zorg

 

Dagelijks ondersteunen we diverse uitvaartorganisaties met onze culinaire bijdrage aan een warm en persoonlijk afscheid van een dierbare. Samen met de organisaties stellen we een vast assortiment samen waaruit de nabestaanden kunnen kiezen. Bij Meinders begrijpen we dat het afscheid van een dierbare geen strikte regels kent; er is veel meer mogelijk dan je misschien denkt. Daarom helpen we graag om het mogelijk te maken het leven van een geliefde te eren. Of het nu gaat om broodjes, hapjes, banket, salades of maaltijden, wij zorgen voor alles met zorg en aandacht.

Altijd bereikbaar, altijd stand-by

Tijdens de diensten voor operationele inzet van onze opdrachtgevers moet er ook gegeten worden, dag en nacht. Wij staan paraat voor grootschalige operaties, of het nu gepland is of een onverwachte calamiteit. Onze specialiteit ligt in snelle, omvangrijke producties waarbij we binnen de afgesproken responsetijd door heel Nederland warme maaltijden en belegde broodjes leveren, 24/7. Of het nu een crisissituatie betreft of het team dat werkt aan het geplande onderhoud, wij garanderen serieus goed eten voor iedereen.