Laatste nieuwtjes
Meinders Catering neemt BloemCool over
Meinders Catering neemt BloemCool over Met trots delen we dat Meinders Catering B.V. de aandelen van BloemCool B.V. heeft overgenomen. BloemCool begon 7 jaar geleden in een kleine keuken in Boesingheliede, waar Daan Coolen dag en nacht met veel plezier aan het werk...
Food Magazine 2022
Ons Food Magazine 2022 is klaar! Blijf de hele dag topfit met voeding van waardevolle voedings- en bouwstoffen op een eerlijke en ambachtelijke wijze bereid. Het Food Magazine presenteert de meest gevraagde producten en arrangementen inclusief vega- en...
Feestdagen Special 2021 – 2022
We mogen weer! Het gezamenlijk vieren van de feestdagen op het werk blijft belangrijk. Collega's willen graag samenkomen om de feestdagen in te luiden, ongeacht eventuele maatregelen zoals bijvoorbeeld de grootte van de bijeenkomsten. Met onze passie voor goed,...
FSSC 22000 gecertificeerd
Badhoevedorp, 8 juli 2021 Meinders Catering heeft het FSSC 22000 certificaat behaald. Met de certificering conform de FSSC 22000-richtlijnen heeft Meinders aangetoond haar activiteiten op een voedselveilige wijze uit te voeren. Met de certificering laat Meinders zien...
Let’s BBQ!
Yeah, de vrijheid hangt in de lucht! Vanaf zaterdag 26 juni mag bijna alles weer zoals ook weer meerdere mensen ontvangen, dus wij zeggen: steek die BBQ maar aan! Recept Barbecue Chili Con Carne Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een...
Studenten voor horecadiensten
Studenten voor flexibele horecadiensten Onze plannen voor de zomer zien er weer goed uit. Daarom zijn we op zoek naar nóg meer nieuwe mensen: studenten voor flexibele horecadiensten. Reageer! Wij nemen de volgende werkdag contact met je op! De volledige vacature staat...
Vacatures Meinders Catering
Productiemedewerker & chauffeur Meinders Catering is weer op zoek naar nieuwe mensen! Spreekt een baan als productiemedewerker je aan of is de functie van chauffeur jou op het lijf geschreven? Aarzel niet en solliciteer! Stuur je motivatie met je CV naar...
Het beste weer om te barbecueën
We gaan het beleven: het beste barbecueweer komt eraan! Zo rond de 20 graden is dé perfecte temperatuur om te barbecueën. In de zon is het niet te warm en in de schaduw hoef je geen jas aan. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een compleet verzorgde BBQ. Check de...
Pinksteren 2021
Pinksteren 2021 Wat is het koud!Het lange hemelvaartsweekend is voorbij en het volgende lange weekend met Pinksteren dient zich aan. Blijft het koud en wisselvallig? Of wordt het eindelijk warmer met zonneschijn? We hebben de weersvoorspelling gecheckt en helaas, het...
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief en onze nieuwste foodmagazines. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.
Over ons
Onze merken
