Pinksteren 2021

Wat is het koud!
Het lange hemelvaartsweekend is voorbij en het volgende lange weekend met Pinksteren dient zich aan. Blijft het koud en wisselvallig? Of wordt het eindelijk warmer met zonneschijn? We hebben de weersvoorspelling gecheckt en helaas, het ziet ernaar uit dat ook komend weekend wisselvallig wordt. Met flinke buien.

Binnen lekker warmpjes erbij zitten
Dan de Pinksterdagen toch maar lekker binnen eten en genieten van hartverwarmende recepten voor koude en regenachtige dagen. Zo komen jullie het weekend goed door! Kies voor een foodbox met een ‘shared dining’ of een tapasbox. Je tovert met een paar simpele handelingen iets verrukkelijks op tafel >> foodboxen

Ontbijt- of brunchbox
Wat is er leuker dan iemand (of jezelf) te verwennen met een uitgebreid en lekker vers ontbijt (of brunch)? Elke dag bakken we al heel vroeg verse broodjes en andere bakkerijproducten om namens CityBakery af te leveren bij hun klanten in de Randstad. We maken heerlijke ontbijt-, lunch-, en dinerboxen voor particulieren en stellen ook maatwerkpakketten samen voor zakelijke klanten. Ga naar CityBakery, dat kan 7 dagen per week. Vandaag eenvoudig online besteld, de volgende morgen (thuis of op het werk) bezorgd.

Het is mogelijk om het ontbijt of de brunch extra feestelijk te maken met diverse aanvullende producten, zoals een flesje bubbels, bonbons, brownies, extra vlees/vis of een leuk kaartje met een persoonlijke tekst. Check hiervoor ook de website van CityBakery.

We wensen je een heerlijk Pinksterweekend!