020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige en flexibele collega die wij zoeken?

 

Teamleider broodjeskeuken, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als teamleider in de broodjeskeuken ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de bereiding van uitgaande bestellingen. Je stuurt het productieteam aan, houdt voorraden bij, kunt planningen maken en uren controleren. Een teamleider functioneert goed onder druk, blijft rustig tijdens onverwachte gebeurtenissen en denkt altijd vanuit perspectief van de klant.

Je bent flexibel als het gaat om zowel werkdruk als uren, op basis van 40 uur per week. Het is gewenst dat je zowel Pools, als vloeiend Nederlands of Engels spreekt. Goede communicatie is van groot belang in de keuken.

LIJKT HET JE WAT?

Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl.

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL