020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

MEDEWERKER SNIJKEUKEN, FULLTIME, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel, nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord. Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

 

Medewerker Snijkeuken (fulltime)

Ons assortiment gaat van belegde broodjes tot een compleet verzorgde lunch of van een verse warme maaltijd tot een hoogstaand 5-gangendiner. Naast ons cateringbedrijf hebben wij ook een eigen bakkerij (Brood BV) en eigen uitzendbureau (WerQdag). Hierdoor zijn we in staat om een totaalbeleving te presenteren.

Wie zoeken wij?

Voor onze snijkeuken zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Aan de hand van de bestellingen van onze klanten snijd je kaas- en vleeswaren en vul je de lunchkratjes. Je bent nauwkeurig, werkt netjes en je bent niet vies van hard werken. Aan het einde van de werkdag worden de broden klaargezet voor de volgende ochtend en wordt de gehele keuken schoongemaakt. Twee keer in de week komt de groothandel leveren en dient dit opgeruimd te worden in het magazijn. Tot slot maakt de snijkeuken ook kaas- en worstschotels voor borrels
en snijden ze vleeswaren voor andere afdelingen binnen Meinders Catering. Eigenlijk is de snijkeuken de ouderwetse, ambachtelijke delicatessenwinkel in het huidige bedrijf.

Het gaat om een vast dienstverband en het gewenste opleidingsniveau is MBO. Meinders Catering is 7 dagen in de week geopend, maar de snijkeuken is in principe van zondag tot en met vrijdag operationeel.

Lijkt het je wat?

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige, flexibele en collegiale medewerker die wij zoeken? Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl

Wat mag je van ons verwachten?

Wat mag je van ons verwachten?
– Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring
– 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week)
– 8% vakantiegeld
– Een mooie functie waarin jij veel verantwoordelijk draagt
– Een gezellig familiebedrijf