020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

VACATURE

Heb jij een passie voor koken?

Kok, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als collega in de keuken ben je bezig met het bereiden van gevarieerde gerechten en het inkopen van ingrediënten. Je maakt deel uit van een gepassioneerd team en samen met hen maak je elke dag verse gerechten en producten en zorg je ervoor dat de juiste inkopen gedaan worden. Samen met de warme en de koude keuken verwerk je alle recepturen tot ambachtelijke, verse en overheerlijke producten. Je functioneert goed onder druk, blijft rustig tijdens onverwachte gebeurtenissen en denkt altijd vanuit het perspectief van de klant.

Meinders Catering heeft een bezetting 7 dagen in de week, we zoeken naar een collega die ook in het weekend kan en wil werken.

Het gaat om een vast dienstverband en het gewenste opleidingsniveau is MBO.

WAT WIJ BIEDEN

Goede werksfeer en een middaglunch samen met alle collega’s.
Een baan bij een snelgroeiend cateringbedrijf met ambities.

LIJKT HET JE WAT?

Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl.

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL