020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige en flexibele collega die wij zoeken?

Expeditie/magazijnmedewerker, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Je houdt je bezig met de voorraad in het magazijn, de uitgaande en inkomende goederen en je zorgt ervoor dat de producten en artikelen op een efficiënte, effectieve en volgens omschreven normen en regels worden opgeslagen en dat leveringen tijdig, correct en conform procedure klaarstaan. Je functioneert goed onder druk, blijft rustig tijdens onverwachte gebeurtenissen en denkt altijd vanuit het perspectief van de klant. Je bent een vroege vogel, nauwkeurig, je werkt netjes, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent niet vies van hard werken.

Hoewel Meinders Catering 7 dagen in de week open is, zoeken wij iemand die van maandag tot en met vrijdag van ‘s morgens vroeg tot het begin van de middag beschikbaar is.

Het gaat om een vast dienstverband, het gewenste opleidingsniveau is MBO en bij voorkeur ben je in bezit van het BE-rijbewijs.

WAT WIJ BIEDEN

Goede werksfeer en een middaglunch samen met alle collega’s. Een baan bij een snelgroeiend cateringbedrijf met ambities.

LIJKT HET JE WAT?

Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl.

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL