020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

VACATURE

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige en flexibele chauffeur die wij zoeken?
En ga je hard werken niet uit de weg?

Chauffeur, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een flexibele chauffeur. Als chauffeur van Meinders Catering rijd je met een gekoelde bus langs bedrijven, instellingen en evenementlocaties voor de aflevering van diverse bestellingen. Het aantal te bevoorraden adressen varieert per route. Jij bent het visitekaartje van Meinders Catering want jij bent tenslotte degene die het uiteindelijke product aflevert aan onze klant. Hierbij is servicegerichtheid een belangrijk onderdeel. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en compleet afleveren van de bestellingen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de bus en alle overige voorkomende werkzaamheden zoals laadruimte schoonmaken en buitenkant laten wassen.

Meinders Catering is 7 dagen in de week geopend, dus een flexibel rooster maakt deel uit van de functie. Het gaat om een vast dienstverband bij voorkeur ben je in bezit van het BE-rijbewijs.

WAT WIJ BIEDEN

Goede werksfeer en een middaglunch samen met alle collega’s. Een baan bij een snelgroeiend cateringbedrijf met ambities.

LIJKT HET JE WAT?

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige, flexibele en collegiale medewerker die wij zoeken? Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl.

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL