020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

Ben jij die enthousiaste, stressbestendige en flexibele collega die wij zoeken?

Accountmanager Events, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor deze commerciële functie zoeken we een gedreven en enthousiaste collega met een hoge gunfactor. Ben jij proactief, representatief, gepassioneerd over de evenementenbranche en heb je minimaal 3 jaar ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop, creatie en organisatie van bedrijfsevenementen. Dit loopt uiteen van personeelsfeesten, gala’s tot meerdaagse congressen.

 

VERANTWOORDELIJK VOOR

 • Benaderen van potentiële opdrachtgevers (new business) en het onderhouden van bestaande opdrachtgevers.
 • Het geven van rondleidingen door de evenementenlocaties en in staat zijn om opdrachtgevers te enthousiasmeren en te adviseren over de verschillende arrangementen, locatie mogelijkheden en diensten.
 • Het implementeren en uitvoeren van de sales strategie.
 • Het uitwerken van voorstellen, offertes en contracten.
 • Het bezoeken van leuke netwerkborrels, congressen en beurzen en het bezoeken van eigen (in-house) evenementen.

 

FUNCTIE-EISEN

 • Een relevante afgeronde Hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie of Internationale Hotelschool;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (fulltime/parttime) binnen een commerciële organisatie, bij voorkeur binnen de hotel-, beurzen- of evenementenbranche;
 • Een verkoop en resultaatgerichte instelling, waarbij de opdrachtgever centraal staat;
 • Kennis van het reserveringssysteem EasyParty is een pre;
 • Je hebt ervaring in koude acquisitie en ziet het als een uitdaging;
 • Je hebt een uitermate sterke commerciële en creatieve instelling;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;
 • Proactief, pragmatisch, hands-on en zelfstarter;
 • Fulltime beschikbaar en gezien de branche geen 9-tot-5 mentaliteit;

 

WAT WIJ BIEDEN

 • Inspirerende werkomgeving en een middaglunch samen met alle collega’s;
 • Uitdagende functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Marktconform salaris, op basis van jouw ervaring;

LIJKT HET JE WAT?

Heb je interesse in werken bij Meinders Catering & Studio’s Aalsmeer? Stuur je CV met pasfoto en een korte motivatiebrief t.a.v. Rene Niemarkt naar: work@studiosaalsmeer.nl

 

HET TEAM

We werken met een jong en enthousiast team, allen met een passie voor media, entertainment en hospitality. Het sales team is verantwoordelijk voor de verkoop van onze evenementenlocaties en arrangementen. Samen met de marketingafdeling ontwikkelen we nieuwe producten, event concepten en zetten we relatiemarketing in om zowel nieuwe als bestaande klanten aan ons te binden. Dagelijks geven we rondleidingen, beantwoorden we aanvragen en maken we offertes op. De sales en marketingafdeling werken nauw samen om de gestelde doelstellingen te behalen.

 

OVER STUDIO’S AALSMEER

Studio’s Aalsmeer is een unieke evenementenlocatie waar vanaf 1983 met live entertainment geschiedenis wordt geschreven. Van inspirerende congressen, onvergetelijke personeelsfeesten tot  spectaculaire productlanceringen: met een oppervlakte van 65.000m2  is het een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

 

 

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL