020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

FAMILIEBEDRIJF

FAMILIEBEDRIJF

FAMILIEBEDRIJF

FAMILIEBEDRIJF

FAMILIEBEDRIJF

OVER ONS

Meinders Catering is een familiebedrijf en dat merk je. Het gaat om mensen, talenten, dromen en ambities.
In 1990 startten de broers Spierenburg met het Meinders Kaashuis, een typisch Amsterdamse delicatessenwinkel. Het bezorgen van eten liep vrijwel meteen goed. Onze groenteboer kon onwijs lekker koken. We vroegen hem om onze kok te worden… en de bezorging van lunchpakketten en maaltijden werd ‘serious business’.

LANDELIJKE DEKKING

De ‘familie Meinders’ groeide uit tot Meinders Catering van nu: een full-service cateringorganisatie met een landelijke dekking. De service die wij leveren wordt gedaan door mensen die alles van lekker eten weten en die van mensen houden. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland aan bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, onderwijs- en overheidsinstellingen en de grotere cateraars.

ONZE VASTE PARTNERS

Dat mooie werk doen wij samen met onze vaste partners: de ambachtelijke bakkerij Brood BV en het uitzendbureau WerQdag. Het management van deze bedrijven zit in hetzelfde pand als Meinders Catering. Zo kunnen we kort op de bal spelen wat onze samenwerking ten goede komt!

ONZE PARTNERS EN WAT WE NOG MEER DOEN

PUUR EN HEERLIJK BROOD

Brood BV is een kleinschalige bakkerij. Ze kiezen hun ingrediënten met zorg en de broden worden op ambachtelijke wijze gebakken.

Na een nacht hard werken presenteert onze bakker ’s ochtends vol trots zijn kraakverse broden, boordevol gezonde ingrediënten.

HET LEUKSTE UITZENDBUREAU IN DE HORECA!

WerQdag is onze vaste partner voor
uitzendkrachten. Ze zijn gespecialiseerd in
horeca- en cateringpersoneel.
WerQdag doet niet alleen de selectie van goed personeel, maar zorgt ook voor training en motivatie van onze teams in een vroeg stadium van de opdracht.

CATERING 24/7

Een calamiteit is een plotselinge gebeurtenis die je meestal niet ziet aankomen. De verzorging van eten en drinken wil je dan aan een betrouwbare partner overlaten.
En je moet 24/7 op die partner kunnen rekenen. Wij kunnen snel schakelen en op grote schaal leveren.

ZORGVULDIG VERPAKT EN MOOIE PRESENTATIE

Als retail cateraar voorzien wij grote merken van vers belegde sandwiches, salades, yoghurt en nog veel meer. Alles zorgvuldig en duurzaam verpakt voor een aantrekkelijke presentatie.

Je vindt ons in supermarkten, op luchthavens, tankstations, in voetbalstadions, recreatiecentra en winkelstraten.

VERRASSEND LEKKER EN VERS

Wij ‘vliegen’ onze producten in waar ze nodig zijn. Onze grootste afnemers zitten in de luchtvaart. Maar inflight catering is voor andere markten vaak ook de perfecte oplossing. Om de smaakpapillen van de ‘vluchtige’ gasten tevreden te houden, ontwikkelen onze koks continu nieuwe gerechten met verse, lokale gerechten die voldoen aan de hoogste culinaire normen.

GROTE HOEVEELHEDEN IN HOOG TEMPO

Als jij festivals organiseert dan weet je hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen en vertrouwen op de catering. Onze specialiteit is zorgen voor de mensen achter de schermen. We hebben alles goed op orde: voldoende voorraad, goed opgeleid personeel en natuurlijk het beste eten voor jouw harde werkers. We maken vooraf glasheldere afspraken en komen deze na.

ONZE BEDRIJFSCATERING IN UW ORGANISATIE?

De meeste werknemers lunchen graag samen in een gezellige omgeving, even weg van de werkplek. Een smakelijk assortiment op een goede manier gepresenteerd is daarbij van reuzebelang: de sapjes koud, de salades supervers, de soepen lekker warm, de maaltijden vers bereid.

Met lekker, gezond en verantwoord eten en drinken, verrassen wij dagelijks gasten en opdrachtgevers. Kwaliteit betekent ook creativiteit, ervaring en ondernemerschap en alleen die dingen doen waar je goed in bent.

 

 

Net zoals goed luisteren naar je gast en opdrachtgever en daarnaar handelen. Wat wij beloven maken wij waar. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op klanttevredenheid.

MEER BELEVING IN JOUW RESTAURANT?

Op zoek naar meer beleving en variatie in jouw restaurant? Heb je interesse in het concept van Meinders? Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van je restaurant? Neem contact met ons op: sales@meinderscatering.nl, 020 6170310.

DE 4 ‘PRIK’ KERNWAARDEN VAN MEINDERS CATERING

PRESTEREN

Wat wij beloven maken wij waar.
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op
klanttevredenheid.

RESPECT

Voor elkaar, de opdrachtgever,
onze gasten en het product
(ambachtelijk, eerlijk en vers).

INNOVATIE

Wij zijn eigenwijs en doen het
anders. Geen verdienmodel
vanuit een inkoopgeorienteerde
organisatie. Wij generen omzet
vanuit puur ondernemerschap.
Dat doen wij met een eigen
productielijn, eigen distributie en
presentatie van foodconcepten.
Daarin zijn wij uniek binnen de
cateringbranche.

KWALITEIT

Het vakmanschap van onze
mensen. Met lekker, gezond en
verantwoord eten en drinken,
verrassen wij dagelijks gasten
en opdrachtgevers. Kwaliteit
betekent ook creativiteit, ervaring
en ondernemerschap en alleen
die dingen doen waar je goed in
bent. Net zoals goed luisteren
naar je gast en opdrachtgever en
daarnaar handelen.

MISSIE EN VISIE VAN MEINDERS CATERING

MISSIE

Het is onze missie om mensen gelukkig te maken met écht lekker eten en drinken waarbij wij altijd respectvol omgaan met het voortbestaan van onze planeet.

 

VISIE

Mensen willen gemak én verrast worden met lekker eten. In onze foodconcepten maakt smaak het onderscheid! Onze foodconcepten winnen terrein omdat zij een oplossing bieden voor het tijdsprobleem van de mens. Tegelijkertijd bieden de concepten een volwaardig alternatief voor de kritische eisen die men nu stelt aan voeding: smaak, vers gemaakt en eerlijk.

REFERENTIES

LEES ONS VERHAAL

BELLEN OF MAILEN?

Zin in een lekkere lunch of wil je meer weten over Meinders Catering?
Bel of mail gerust. 020 6170310 of sales@meinderscatering.nl.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL