020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

Brood B.V.

Ambachtelijk, eerlijk, passievol en authentiek, dat zijn de kernwaarden van Brood B.V.  Ook Brood B.V. is een familiebedrijf, begonnen door de twee neven Bram en Bradley Spierenburg. Van onze producten wordt 99% zelf gemaakt, uiteraard met de beste kwaliteit grondstoffen, aandacht en liefde. Ook wordt er gewerkt met lokaal geteelde (oer)tarwe en met grondstoffen die e-nummervrij zijn. Ons heerlijke brood is ook te danken aan onze ervaren bakkers die iedere dag met enthousiasme en overgave werken voor onze broden. Het bereiden van écht lekker brood kost veel tijd, omdat het rijsproces heel belangrijk is. Dit maakt het verschil tussen brood en lekker brood!

BloemCool

BloemCool maakt de lekkerste producten voor ontbijt, lunch en snack moment. Deze producten worden elke dag weer kraakvers en met de hand gemaakt en zijn ideaal om direct te consumeren of gemakkelijk mee te nemen voor een later moment. De inspiratie voor deze overheerlijke producten wordt gehaald uit de nieuwste trends in binnen – en buitenland. Alleen de meest smaakvolle producten verlaten de keuken en worden bovendien gemaakt op zodanige manier dat E-nummers zoveel mogelijk worden vermeden. BloemCool biedt een assortiment aan in bijvoorbeeld ready to eat breakfast pots voor een kickstart tijdens je ochtend, verfrissende salades, verrassende wraps, en heerlijke sandwiches. 

Toasted by BloemCool

Toasted by BloemCool biedt de lekkerste producten voor op de grill of in de turboChef. Deze funky grilled sandwiches vormen een geheel op zichzelf staande lijn binnen het merk BloemCool. De lijn vormt een verfrissende ready-to-toast toevoeging voor aan je assortiment of menukaart. Alleen de meest lekkere ingrediënten belanden tussen het 24 uur gerezen desembrood, dat heerlijk krokant wordt onder de grill. Wie bij een grilled sandwich meteen denkt aan een ouderwetse ‘tosti’ heeft het mis!  In het assortiment grilled sandwiches zitten een hoop verrassende en originele smaakcombinatie’s, waaronder ook een aantal vega – en vegan varianten. Het is hierdoor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen, dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: