020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

BloemCool

BloemCool maakt de lekkerste producten voor ontbijt, lunch en snack moment. Deze producten worden elke dag weer kraakvers en met de hand gemaakt en zijn ideaal om direct te consumeren of gemakkelijk mee te nemen voor een later moment. De inspiratie voor deze overheerlijke producten wordt gehaald uit de nieuwste trends in binnen – en buitenland.

Alleen de meest smaakvolle producten verlaten de keuken en worden bovendien gemaakt op zodanige manier dat E-nummers zoveel mogelijk worden vermeden. BloemCool biedt een assortiment aan in bijvoorbeeld ready to eat breakfast pots voor een kickstart tijdens je ochtend, verfrissende salades, verrassende wraps, en heerlijke sandwiches. 

Toasted by BloemCool

Toasted by BloemCool biedt de lekkerste producten voor op de grill of in de turboChef. Deze funky grilled sandwiches vormen een geheel op zichzelf staande lijn binnen het merk BloemCool. De lijn vormt een verfrissende ready-to-toast toevoeging voor aan je assortiment of menukaart.

Alleen de meest lekkere ingrediënten belanden tussen het 24 uur gerezen desembrood, dat heerlijk krokant wordt onder de grill. Wie bij een grilled sandwich meteen denkt aan een ouderwetse ‘tosti’ heeft het mis!  In het assortiment grilled sandwiches zitten een hoop verrassende en originele smaakcombinatie’s, waaronder ook een aantal vega – en vegan varianten. Het is hierdoor een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!

Box of Bites by BloemCool

De Box of Bites is een heerlijke borrel box gemaakt voor onderweg. In Nederland kennen een speciaal moment op de dag; het borrelmoment. Een informele en sociale bijeenkomst van een gezelschap, vaak aan het einde van een bijeenkomst, als korte break of aan het einde van de middag. Denk bijvoorbeeld maar aan de vrijmibo borrel op kantoor of buiten lekker op het terras. 

Laat je gasten samen met hun familie, vrienden en/of collega’s lekker genieten biedt ze een heerlijke Box of Bites die ze onderweg, wanneer zijn dat willen kunnen op eten. Onze standaard Box of Bites is geïnspireerd op dit echt Nederlandse concept en bestaat uit gedroogde worst, goudse kaas, augurkjes en mosterd.

Your Food Moments | Market

Your Food Moments richt zich met de market
volledig op de dagelijkse eetmomenten
van je medewerkers. Geef ze een boost met
kwalitatief goede, eerlijke en bovendien
gezonde producten.

Naar het idee van 3 neven, die in de voetsporen
van hun ouders treden, is Your Food Moments
ontstaan. De onbemande market is bij uitstek
geschikt om medewerkers een verfrissende
break te geven tijdens hun werkdag en is
naar eigen wens samen te stellen. De market
is gemaakt voor bedrijven met ongeveer 150
personen of meer.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen, dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: