020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

Voor onze snijkeuken zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

Medewerker snijkeuken, fulltime, m/v

Meinders Catering ooit begonnen als delicatessenwinkel,
nu uitgegroeid tot een cateraar in de breedste zin van het woord.
Meinders Catering staat voor vers, lokaal en vooral lekker eten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Aan de hand van de bestellingen van onze klanten snijd je kaas- en vleeswaren en vul je de lunchkratjes per klant. Ook bereid je diverse ‘grab & go’ producten zoals verschillende soorten yoghurt. Je bent nauwkeurig, werkt netjes en je bent niet vies van hard werken. Dagelijks komt de groothandel langs met producten die door jou worden opgeruimd in het magazijn. Tot slot maakt de snijkeuken ook kaas- en worstschotels voor borrels en snijden ze vleeswaren voor andere afdelingen binnen Meinders Catering.

Meinders Catering is 7 dagen in de week geopend, maar de snijkeuken is in principe van zondag tot en met vrijdag operationeel.

Het gaat om een vast dienstverband en het gewenste opleidingsniveau is MBO.

WAT WIJ BIEDEN

Goede werksfeer en een middaglunch samen met alle collega’s.
Een baan bij een snelgroeiend cateringbedrijf met ambities.

LIJKT HET JE WAT?

Neem dan snel contact op. Bij voorkeur via de mail: personeelszaken@meinderscatering.nl.

OVER MEINDERS CATERING

Meinders Catering is een dynamische full-service cateringorganisatie. Het familiebedrijf is in bijna 30 jaar uitgegroeid van delicatessenwinkel tot middelgrote speler in de cateringbranche met meerdere productielocaties, een eigen bakkerij en een uitzendbureau voor horecapersoneel. Meinders Catering heeft een breed product portfolio met o.a. catering bij bedrijven en scholen, retailproducten die onder submerken worden geproduceerd, eventcatering en inflight catering. De organisatie heeft recent haar positie in de evenementenbranche verstevigd met de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Bij Meinders Catering wordt van eten een smaakvolle belevenis gemaakt. Met enkel verse producten en een prestatiegericht team, groeit deze dynamische organisatie snel.

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL