LUNCH SERVICE NEDERLAND

TOONAANGEVENDE LEVERANCIER VAN LUNCHES

DE BESTE EN MEEST VERRASSENDE LUNCHES VAN NEDERLAND

Per 1 januari 2020 heeft Meinders Catering de activiteiten van Lunch Service Nederland overgenomen. Als landelijke cateraar proberen wij onze klanten zo goed als mogelijk te ontzorgen waar dat kan, zodat onze klanten datgene kunnen blijven doen waar zij goed in zijn.

Samen met andere cateraars in het land zullen we de nu actieve locaties beleveren. Het enige dat zal veranderen is dat alles centraal door Meinders Catering wordt verwerkt. Voor vragen kun je dus bij Meinders Catering terecht.

Naast uw huidige activiteiten zal het nu ook mogelijk zijn om een nog bredere service te verlenen in bijvoorbeeld party catering. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen via 020 6170310, info@meinderscatering.nl of het onderstaande contactformulier.

 

ASSORTIMENT

Als toonaangevende leverancier van lunches hebben wij de afgelopen jaren een breed assortiment aan lunchmogelijkheden opgebouwd. Denk aan overheerlijke belegde broodjes, complete luncharrangementen en bijvoorbeeld een verrassend grab en go assortiment.

Bij de creatie van van de verschillende arrangementen selecteren wij zoals je gewend bent de beste ingrediënten, waarbij wij rekening houden met de de cyclus van de seizoenen. Ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden, neem dan snel een kijkje op onze assortimentspagina!

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: