020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Voor vrijwel alles dat met eten te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Of dit nu op je bedrijf is, een evenementenlocatie of waar dan ook, wij regelen het voor je. Let’s eat!

Meinders Catering B.V. beeldmerk Eindeloze mogelijkheden door creatief maatwerk
Meinders Catering B.V. beeldmerk Origineel assortiment met premium merken
Meinders Catering B.V. beeldmerk Landelijke dekking, wij rijden overal voor je naartoe

 

WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP

BEDRIJFSCATERING

Een voedzame en smakelijke maaltijd is funest voor een goede werkdag en nieuwe werk energie. Wij verrassen medewerkers steeds opnieuw met verse en ambachtelijke voeding. 

CREW CATERING

Het zorgen voor en het ontzorgen van mensen zit in ons hart. Door middel van gevarieerd en voedzaam eten, op wat voor locatie dan ook, verlenen wij graag alle service aan je.

INSTITUTIONEEL

Institutionele Catering

Ook aan institutionele bedrijven en instanties leveren wij onze heerlijke en verse producten. Denk hierbij aan ziekenhuizen, gemeentes en andere overheidsinstellingen.

CALAMITEITENCATERING

Als je van tevoren nooit weet hoe een dag of nacht loopt, staan wij als betrouwbare partner 24/7 voor je klaar. Mensen ontzorgen is onze passie, ook tijdens onvoorziene omstandigheden! 

EVENTS

Ieder event heeft zijn eigen complexiteit, dit vereist souplesse en ervaring. Wij helpen je graag bij het verzorgen van back-end producten voor de crew, zodat deze weer vol energie verder kan.  

MERKEN

Van ambachtelijk met de hand gemaakt brood uit eigen bakkerij tot dagverse overheerlijke grab & go producten voor onderweg. Wij zijn super trots op onze eigen originele reeks aan premium merken.

ASSORTIMENT

Ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Of je nu behoefte hebt aan een uitgebreide lunch, een feestelijk diner, een buffet op locatie of een compleet verzorgde borrel, ons aanbod laat niets te wensen over. 

MAATWERK

  Door ons uitgebreide portfolio, capaciteit en middelen zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos!

Bel of mail gerust via
020 6170310 of sales@meinderscatering.nl om je idee te bespreken.

Referenties