WELKOM BIJ MEINDERS

WIJ MAKEN VAN ALLE EETMOMENTEN MOOIE HERINNERINGEN 

DE LEKKERSTE BROODJES EN LUNCHPAKKETTEN

Voor vele klanten in de Randstad bereiden wij dagelijks belegde broodjes en lunchpakketten. Vanzelfsprekend bieden wij ook de mogelijkheid om een lunchpakket op maat samen te stellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het bestellen van ontbijtboxen – bijvoorbeeld de Paas-ontbijtbox – borrelhappen en de verzorging van diners, warme en koude buffetten, amuses en hightea.

ONS AMBACHT
De passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat centraal bij Meinders. Dat is altijd zo geweest. Met ambachtelijke bereiding en creatief maatwerk creëren wij een foodbeleving die je dag mooier maakt.

Onze klanten zijn grootcateraars, het bedrijfsleven, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen,  de industrie- en overheidssector en evenementen- en beurslocaties.

WE STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR, ELK MOMENT VAN DE DAG

Van ontbijt tot lunch en diner en alle eetmomenten tussendoor

ontbijt

LUNCH PAKKET

DINER

MEETING

24/7

DE MEEST BESTELDE GERECHTEN

Check onze top-5. Zit jouw favoriet er tussen?

Sandwich bietenhummus en gegrilde groenten

Grilled sandwich
Spicy sausage

Couscous
salade

Thaise brocollisoep
met kokoscreme

Kip tiki
masala

ONZE CATERING SERVICES

Catering

Bij ons gaat het over eten. Eerlijke, gezonde producten op ambachtelijke wijze bereid. Voeding met waardevolle voedings- en bouwstoffen zorgt ervoor dat je je goed voelt en voldoende energie hebt. Onze gerechten zijn puur natuur en we bieden altijd een lekkere vega- en vegan-variant aan. Dat doen we voor MKB, grote organisaties en instellingen en ook voor mensen thuis. We zijn uitermate sterk op het gebied van bedrijfscatering (zoals broodjes, lunch), crew- & backstagecatering, calamiteitencatering, eventcatering en uitvaartcatering.

Foodservice

De passie voor goed, eerlijk en lekker eten staat centraal bij Meinders. Dat is altijd zo geweest. Elke dag opnieuw produceren we duizenden vers belegde broodjes, soepen, maaltijden, hapjes, taarten, buffetten en meer... Alle eetmomenten - van klein tot heel groot - maken wij tot een culinair succes. Ook voor thuis. Dat doen we voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Ook ondersteunt Meinders dagelijks grootcateraars als foodleverancier en distributeur.

Ambachtelijk assortiment

Meinders biedt een assortiment aan dat rechtstreeks uit de eigen productiekeukens komt. Alles wordt ambachtelijk bereid. Vers belegde sandwiches, salades, soepen, wraps, gebak en allerlei lekkers voor banquetingactiviteiten. Een voorbeeld van het assortiment vind je in het online foodmagazine. Dit is een impressie van de mogelijkheden. Uiteraard wordt er met alle dieetwensen rekening gehouden. Vega- en veganproducten zijn standaard in het assortiment opgenomen.

Eigen merken

Naast het heerlijke banquetingassortiment heeft Meinders prachtige eigen merken. Zoals BloemCool. Een ultraverse en hippe grab & go-lijn voor zakelijke klanten en voor thuis. De producten van BloemCool worden in onze keukens ontwikkeld.

Your Food Moments Market: is een 'in huis' foodmarkt voor MKB. Dé oplossing voor de moderne mens van nu die de mogelijkheid wil hebben om de hele dag door te kunnen eten of drinken. Meinders neemt de gehele exploitatie uit handen. 

Dagelijks vers uit eigen productiekeukens

Het team enthousiaste medewerkers, geleid door chef Vincent van Hussen, werkt dagelijks - 7 dagen per week - vanuit het professioneel ingerichte bedrijfspand met productiekeukens en bakkerij van bij elkaar ruim 2673m2. Daar werken ze met aandacht voor smaak, textuur, kwaliteit en de herkomst van grondstoffen. 

Productontwikkeling
Vandaag de dag moet eten en drinken - naast lekker en gezond zijn - ergens over gaan, een verhaal vertellen, duurzamer zijn. Meinders heeft de expertise in huis en neemt je graag mee op reis om op doordachte wijze tot een nieuw product te komen.

Logistiek in eigen beheer

We hebben ons eigen distributiekanaal. Elke dag, 24/7, bezorgen de koelbussen van Meinders eten en drinken. Voor ontbijt, vergadering, lunch, borrel, diner tot grote partijen, calamiteitencatering en nog veel meer. Dat doen we vooral voor organisaties in de randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Buiten deze regio is bezorging in overleg natuurlijk ook mogelijk.

 

NIEUWS EN INFORMATIE

Bakker Bart & Meinders 

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Het wordt een vestiging volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats.

Bakker Bart samen met Meinders »

Meinders Foodboxen

Een heerlijke avond uit, maar dan thuis. Ook voor particulieren. Onze foodboxen zijn panklaar. Met een paar simpele handelingen tover je een heerlijke maaltijd op je bord. Op de dag van levering 3 dagen houdbaar, mits gekoeld bewaard. Ons cadeau: gratis bezorging!

Foodboxen »

Directiewisseling 

Peter Duwel, voormalig CEO van Stromma Nederland, is de nieuwe algemeen directeur van Meinders Catering. Peter heeft 1 januari 2021 het stokje overgenomen van de drie broers Richard, Jan en Wim. 

Directiewisseling »

Onze soep zelf maken?

Wil je onze heerlijke pompoenwortelpaprika-soep een keertje zelf maken? Check snel het recept.

Recept soep »

Trots op onze klantenkring

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en onze nieuwste foodmagazines. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.

Algemene voorwaarden