020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

LAAT DE ORGANISATIE MET EEN GERUST HART AAN ONS OVER

Een bedrijfsopening of personeelsfeest organiseren is een vak op zich en verdient alle aandacht want er is veel uit te halen! Heb je binnenkort een groots feest, een jubileum of wil je je relaties op een bijzondere manier bedanken maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Het Event team staat voor je klaar om van je feest een waardevolle herinnering te maken. Dat kan op elke locatie die jij maar wenst.

CONTACT

Bel of mail ons gerust, daar zijn we voor:
020 6170310 of sales@meinderscatering.nl.

STUDIO’S AALSMEER

STUDIO’S AALSMEER: ALLES MOGELIJK ONDER ÉÉN DAK

Meinders Catering is de exploitant van Studio’s Aalsmeer, hét decor voor congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De combinatie van diverse gethematiseerde ruimtes, techniek, catering en hospitality onder één dak maakt alles mogelijk. Neem ook een kijkje op de website van Studio’s Aalsmeer.

 

DINNER SHOW ‘BROOKLYN NIGHTS’

Van september tot aan de zomer vinden de dinner shows ‘Brooklyn Nights’ plaats. Brooklyn Nights neemt je mee op reis door de smeltkroes van de diverse muziekstijlen en culturen van de Big Apple van toen en nu. Je bent verzekerd van een wervelende avond vol top-entertainment. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment. Je kunt Brooklyn Nights natuurlijk ook met een groep bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van Brooklyn Nights. Je kunt daar ook rechtstreeks tickets reserveren.

 

ZIN IN EEN FEESTJE?

RONDVAART DOOR DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET STROMMA NEDERLAND

Meinders Catering heeft een exclusieve samenwerking met toeristisch bedrijf Stromma Nederland. Zo verzorgen wij de catering aan boord van de rondvaartboten. Kijk voor meer informatie over Stromma én voor het boeken van een rondvaart op www.stromma.nl

BELLEN OF MAILEN?

Kunnen we je helpen bij een groots feest of wil je meer weten over Meinders Catering?
Bel of mail gerust. 020 6170310 of sales@meinderscatering.nl

CONTACT

Meinders Catering
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp

020 6170310
info@meinderscatering.nl
meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS VERHAAL