020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

LAAT DE ORGANISATIE MET EEN GERUST HART AAN ONS OVER

Een bedrijfsopening of personeelsfeest organiseren is een vak op zich en verdient alle aandacht want er is veel uit te halen! Heb je binnenkort een groots feest, een jubileum of wil je je relaties op een bijzondere manier bedanken maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Het Event team staat voor je klaar om van je feest een waardevolle herinnering te maken. Dat kan op elke locatie die jij maar wenst.

EVENT CATERING

Ieder event heeft zijn eigen complexiteit, dit vereist souplesse en ervaring. Wij helpen je graag bij het verzorgen van back-end producten voor de crew, zodat deze weer vol energie verder kan. 

CREW CATERING

Het zorgen voor, en het ontzorgen van mensen zit in ons hart. Door middel van gevarieerde en voedzame maaltijden, op wat voor locatie dan ook, verlenen wij graag alle service aan je.

HET FEEST VAN OME JAN

Het oer-Hollandse feest dat je niet wilt missen. Deze feestavond staat garant voor een avond vol dansplezier, dat tot in de vroege uurtjes de volgende dag doorgaat. Wil je ook bij het volgende feest aanwezig zijn houdt dan de website en social media kanalen van ‘Het Feest van Ome Jan’ in de gaten.

STUDIO’S AALSMEER

Wat is begonnen als veilinghuis voor bloemen, is nu één van Nederlands meest unieke locaties voor evenementen, congressen, en een spectaculair avondje uit.
De veelzijdigheid van deze locatie vormt samen met onze kwaliteiten een eindeloos scala aan mogelijkheden.

BROOKLYN NIGHTS

Ga mee op reis door de smeltkroes van de diverse muziekstijlen en culturen van New York City. Je bent verzekerd van een wervelende avond vol top-entertainment. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4-gangen diner en onvervalst entertainment.

STROMMA

Meinders Catering heeft een exclusieve samenwerking met toeristisch bedrijf Stromma Nederland. Zo verzorgen wij het ontvangst van de gasten aan de kade en verzorgen wij de catering aan boord van de rondvaartboten.  

 

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: