020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

EEN GEZONDE PLANEET

Voor gezonde voeding zijn we afhankelijk van een gezonde planeet. Meinders Catering houdt daarom heel bewust rekening met het milieu. Als organisatie zijn wij op dit gebied constant in ontwikkeling. Al de conventionele verlichting wordt in 2019 omgezet naar ledverlichting.  Daarnaast zijn onze daken voorzien van 954 m2 aan zonnepanelen. Niet alleen compenseren we onze energiebehoefte op jaarbasis met 50%, maar verminderen we ook het gebruik van fossiele brandstoffen.

Als cateringbedrijf zijn we continu opzoek naar hoe we onze afvalscheiding kunnen verbeteren en het gebruik van recyclebaar of biologische afbreekbare disposables kunnen stimuleren binnen onze bedrijfsactiviteiten.  Hierbij speelt verpakkingsmateriaal natuurlijk ook een belangrijke rol en werken wij samen met onze partners om dit verder te verduurzamen. Daarnaast gebruiken we een composteermachine voor het organische restmateriaal.

Vanuit de gedachte om onze carbon foodprint te verminderen is ervoor gekozen om al onze food gerelateerde inkoop te bundelen en onder te brengen bij één partij.  Misschien wel het belangrijkste; Meinders Catering is druk bezig met het verduurzamen van het assortiment. Daarnaast zijn we er trots op dat we mensen met een mindere kans op de arbeidsmarkt kunnen helpen.

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: