Verwen je crew

Crew catering doen wij voor publieks- en zakelijke evenementen, festivals en concerten. Van klein tot heel groot.

Crew catering

Crew catering doen wij voor publieks- en zakelijke evenementen, festivals en concerten. Van klein tot heel groot. Voor elk evenement zoeken wij een passende eetoplossing voor de crew.

Wij kunnen op locatie een gezellig restaurant creëren waar het personeel in ontspannen sfeer kan genieten van de maaltijden. In geval van ruimtegebrek worden de maaltijden vanuit onze productiekeukens warm afgeleverd op locatie. Wij leveren daarbij disposables, warmhoudmateriaal, buffetten en personeel om de maaltijden te serveren. Er hoeft dan geen productiekeuken op locatie neergezet te worden. Hierdoor wordt er in ruimte en kosten bespaard.

Alle evenementen – van klein tot heel groot – maken we tot een culinair succes. Ook voor thuis.

  • 100% ambachtelijk
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Onvergetelijke ervaring

Meer informatie nodig?
Bel 020 6170310, mail servicesdesk@meinderscatering.nl of bericht ons via de contactpagina: 

Catering

Voeding met waardevolle voedings- en bouwstoffen zorgt ervoor dat je je goed voelt en voldoende energie hebt. Onze gerechten zijn puur natuur en we bieden altijd een lekkere vega- en vegan-variant aan. Met ambachtelijk bereide voeding en creatief maatwerk creëren wij een foodbeleving die je dag mooier maakt. Dat doen we voor MKB, grote organisaties en ook voor mensen thuis. We zijn uitermate sterk op het gebied van crew- & backstagecatering, calamiteitencatering, eventcatering, uitvaartcatering en als foodleverancier van bijvoorbeeld groot-cateraars.

Foodservice

Elke dag zorgt Meinders voor duizenden broodjes, hapjes, koude en warme buffetten, diners en borrels. Alle evenementen – van klein tot heel groot – maken wij tot een culinair succes. Ook voor thuis. Dat doen we voor grote en kleine organisaties, zorglocaties, opleidingscentra, evenementen- en beurslocaties. Ook ondersteunt Meinders dagelijks (groot)cateraars als foodleverancier en distributeur.

Ambachtelijk assortiment

Meinders biedt een assortiment aan dat rechtstreeks uit de eigen productiekeukens komt. Alles wordt ambachtelijk bereid. Vers belegde sandwiches, salades, soepen, wraps, gebak en allerlei lekkers voor banquetingactiviteiten. Een voorbeeld van het assortiment vind je in het online foodmagazine. Dit is echter een impressie van de mogelijkheden. Uiteraard wordt er met alle dieetwensen rekening gehouden. Vega- en veganproducten zijn standaard in het assortiment opgenomen.

Eigen merken

Naast het heerlijke banquetingassortiment heeft Meinders prachtige eigen merken. Zoals BloemCool. Een ultraverse en hippe grab & go-lijn voor zakelijke klanten en voor thuis. De producten van BloemCool worden in onze keukens ontwikkeld.

Your Food Moments Market: is een ‘in huis’ foodmarkt voor MKB. Dé oplossing voor de moderne mens van nu die de mogelijkheid wil hebben om de hele dag door te kunnen eten of drinken. Meinders neemt de gehele exploitatie uit handen. 

Dagelijks vers uit eigen productiekeukens

Het team enthousiaste medewerkers, geleid door chef Vincent van Hussen, werkt dagelijks – 7 dagen per week – vanuit het professioneel ingerichte bedrijfspand met productiekeukens en bakkerij van bij elkaar ruim 2673m2. Daar werken ze met aandacht voor smaak, textuur, kwaliteit en de herkomst van grondstoffen. De keukens zijn onder andere uitgerust met verschillende ovens, professionele sealmachines, een flowpacker met automatische etikettering voor allergenen, THT en productspecificaties.

Logistiek in eigen beheer

We hebben ons eigen distributiekanaal. Elke dag, 24/7, bezorgen de koelbussen van Meinders eten en drinken. Voor ontbijt, vergadering, lunch, borrel, diner tot grote partijen, calamiteitencatering en nog veel meer. Dat doen we vooral voor organisaties in de randstedelijke provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Buiten deze regio is bezorging in overleg natuurlijk ook mogelijk.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en onze nieuwste foodmagazines. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf.

Algemene voorwaarden