020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

DE WERELD IS GROTER DAN JE DENKT

Wij ‘vliegen’ onze producten in waar ze nodig zijn. Onze grootste afnemers zitten in de luchtvaart. Maar inflight catering is voor andere markten vaak ook de perfecte oplossing. Ondanks dat deze markt iets anders is, verrassen we onze gasten en reizigers continu met verse, vernieuwende, lokale en gerechten.

Wanneer het op inflight catering aankomt, doen wij voornamelijk het voorwerk. Door de manier waarop we te werk gaan, kunnen onze producten ideaal worden gecombineerd met producten van andere leveranciers en zo een mooi eindresultaat vormen samen. Want juist voor mensen die onderweg zijn is een voedzame en smaakvolle maaltijd belangrijk om op terug te kunnen vallen.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: