020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

WIJ ZORGEN VOOR EEN FANTASTISCH EVENT

Ieder evenement kent zijn eigen grootte en complexiteit, dit vereist souplesse en ervaring. Door de korte lijnen waarin Meinders Catering werkt binnen de keuken is dit gemakkelijk haalbaar, bovendien hebben we jarenlange ervaring op dit gebied! Voor events produceren wij voornamelijk ‘back-end’ producten voor de crew. Denk hierbij aan lunch – of dinerpakketten zodat een team altijd is voorzien van de broodnodige energie om weer door te kunnen.

Dit type productie is voor Meinders Catering een specialiteit, waardoor grootschalige productie in een hoog tempo gemakkelijk haalbaar is. Ondanks grootschalige productie waarborgen wij altijd de smaak en kwaliteit van onze producten.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: