VERWEN DE CREW

Hoe groot – of kleinschalig de omstandigheden ook zijn, wij begrijpen als geen ander dat een break met een smakelijke en voedzame maaltijd ontzettend belangrijk is.

Verwen je crew
Een crew werkt vaak onder grote tijdsdruk en een (snelle) pauze is dan een welkome afwisseling zodat men weer vol nieuwe energie verder kan. Zorgen voor mensen achter de schermen doen we graag met liefde en is onze specialiteit. Gevarieerde, smakelijke maaltijden vol verse ingrediënten ontbreken bij ons nooit, waar de locatie zich ook bevindt. Wanneer je een goede basis wilt op de werkvloer van je crew leden is onze crewcatering de perfecte keuze.

Bijpassend assortiment
Crewcatering kan op veel verschillende soorten manieren worden uitgevoerd. Geschikte producten uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld maaltijden, lunchpakketten, of ready to eat ‘grab en go’ producten. Het voordeel van de grab en go producten is dat deze altijd per stuk zijn verpakt, makkelijk mee te nemen zijn en direct klaar om te eten. Ook in de lunchpakketten zijn de producten altijd per stuk verpakt. Ideaal voor crewcatering waarbij de omstandigheden vaak wisselend zijn. Hierdoor is er voor vrijwel iedere situatie of locatie een passende oplossing!

Crewcatering lunchpakket
Crewcatering broodjes
Crew catering maaltijd
Maaltijd crewcatering
Lunchpakket met bolletjes
Wraps crewcatering

VERWEN DE CREW

Hoe groot – of kleinschalig de omstandigheden ook zijn, wij begrijpen als geen ander dat een break met een smakelijke en voedzame maaltijd ontzettend belangrijk is. Wanneer je een goede basis wilt op de werkvloer van je crew leden is onze crewcatering de perfecte keuze. Geschikte producten uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld maaltijden, lunchpakketten, of ready to eat ‘grab en go’ producten. 

Crewcatering
Institutionele catering

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar vernieuwing in het aanbod? Bespreek gerust al je ideeën met ons en verwen de crew!  Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. 

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: