020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

VERWEN DE MENSEN ACHTER DE SCHERMEN

Hoe groot – of kleinschalig de omstandigheden ook zijn, wij begrijpen als geen ander dat een break met een smakelijke en voedzame maaltijd ontzettend belangrijk is. Een crew werkt vaak onder grote tijdsdruk en een (snelle) pauze is dan een welkome afwisseling zodat men weer vol nieuwe energie verder kan.

Zorgen voor mensen achter de schermen doen we graag met liefde en is onze specialiteit. Gevarieerde, smakelijke maaltijden vol verse ingrediënten ontbreken bij ons nooit, waar de locatie zich ook bevindt. Wanneer je een goede basis wilt op de werkvloer van je crew leden is onze crewcatering de perfecte keuze.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: