020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

VERWEN UW MEDEWERKERS

Een goede werkdag valt of staat met de juiste voeding en dit houdt bovendien je medewerkers vitaal. Wij voegen waarde toe aan bedrijfscatering door ambachtelijk bereide voeding. Een smakelijk assortiment met voldoende keuze, ook voor diverse dieetwensen, is hierbij niet meer dan vanzelfsprekend.

Bovendien verbindt samen eten mensen ook met elkaar, en dat zorgt voor nieuwe werk energie. Denk aan een gezond ontbijt voor een vliegende start, verfrissende snacks tijdens een vergadering, een onvergetelijke afscheidsborrel voor een geliefde collega of een feestelijk walking dinner. Bij Meinders Catering zijn de mogelijkheden eindeloos! Bekijk het assortiment en de mogelijkheden in onze banqueting map en laat je inspireren. Let’s eat!

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één en al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: