Bakker Bart en Meinders Catering introduceren bezorgvestiging Bakker Bart in Badhoevedorp

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Het wordt geen traditionele Bakker Bart winkel, maar een vestiging volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. De bezorgdienst start 25 januari as.

Het is, na Haarlem, de tweede bezorgvestiging van Bakker Bart en de eerste die door een bestaande cateraar geëxploiteerd wordt. Bakker Bart Badhoevedorp zal zich naast de particuliere markt ook gaan richten op de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving.

Ambachtelijke bakkersproducten dagelijks ovenvers tot aan de deur bezorgd
Elke dag worden al heel vroeg verse broodjes en andere bakkerijproducten gebakken. Het online assortiment bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten zoals vers belegde broodjes, panini en salades, maar ook andere lekkere producten om bijvoorbeeld te trakteren, zoals muffins, donuts, appelflappen, saucijzenbroodjes en pizzastukken. Nieuwsgierig geworden? Bezoek bakkerbart.nl

Meer info over Bakker Bart in Badhoevedorp vindt u op https://www.bakkerbart.nl/winkels/badhoevedorp-sloterweg

Online
E-commerce, met name het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule. Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities.

Herbert Schalkwijk van Bart’s Retail: “Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Meinders Catering. Met deze toeleverancier kunnen wij ons vertrouwd ambachtelijk assortiment ook in Badhoevedorp leveren.”

Peter Duwel van Meinders Catering: “We zijn heel blij met het in ons gestelde vertrouwen van Bakker Bart. Het is een professionele partij die blijk geeft van een actieve houding en ideeën om zich te blijven ontwikkelen. Ook nu in coronatijd. De exploitatie van deze bezorgvestiging van Bakker Bart is voor ons een mooie ontwikkeling en het brengt ons dichter bij de particuliere markt.”

MEINDERS CATERING MAGAZINES

Fijne feestdagen!

De winter maakt langzaam haar
intocht en de feestdagen komen weer
dichterbij. Dit jaar zullen deze een wat
andere invulling krijgen dan normaal,
maar ook dit jaar bieden wij weer alles
om er alsnog geslaagde dagen van
te maken. Van een kerstontbijt tot aan
een feestelijk winterdiner; aandacht
voor elkaar en lekker eten is juist deze
winter misschien wel belangrijker dan
ooit.

ONTVANG JE ONZE MAGAZINES AL?

BELLEN OF MAILEN?

Heb je inmiddels zin in een lekkere lunch of wil je meer weten over Meinders Catering?
Bel of mail gerust. 020 6170310 of info@meinderscatering.nl