020 6170310 - WELKOM BIJ MEINDERS CATERING

HET GAAT WEER OVER ETEN

 Wij zien het als onze persoonlijke opdracht om van eten een beleving te maken. Met trots presenteren wij dan ook onze banqueting map 2020 met daarin ons assortiment. Zoals je van ons gewend bent staat deze map weer vol met heerlijke catering opties. Is de banqueting map niet goed leesbaar, klik dan hier om de pdf versie te downloaden. Deze map geeft je dan ook een goede indruk van de mogelijkheden die wij bieden bij de verschillende eetmomenten gedurende de dag. Of bekijk hieronder per onderdeel ons assortiment!

Naast de verschillende arrangementen, denken we graag mee en helpen we je met het creëren van jouw eigen ontbijt, lunch of buffet op maat. Het gaat weer over eten!

Bent u geïnteresseerd en wilt u een bestellijst ontvangen of bestelling doorgeven? Laat het ons dan weten via 020-6170310 of servicedesk@meinderscatering.nl.

Bekijk het ontbijt assortiment
Bekijk het lunch assortiment
Bekijk het maaltijden assortiment
Bekijk het on the go assortiment
Bekijk het hapjes assortiment

LAAT JE VERRASSEN DOOR ONS MAGAZINE

Meinders Catering werkt graag met seizoensproducten, dit komt mede omdat er niks zo veranderlijk is als het seizoen. De seizoensproducten maken het des te leuker om in aanvang van het seizoen te experimenteren met nieuwe combinaties. Benieuwd naar ons nieuwste seizoensmagazine? Bekijk ons gehele assortiment van het huidige seizoen hieronder en vervul al je wensen op het gebied van catering. Is het magazine niet goed leesbaar, klik dan hier om de pdf versie te downloaden.

LAAT JE VERRASSEN DOOR ONS MAGAZINE

Meinders Catering werkt graag met seizoensproducten, immers niets is zo veranderlijk als het seizoen! Benieuwd naar ons nieuwste seizoensmagazine? Bekijk ons assortiment van het huidige seizoen hieronder en vervul al je wensen op het gebied van catering. Is het magazine niet goed leesbaar, klik dan hier om de pdf versie te downloaden.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten en het zorgen voor mensen. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop, er zijn hierdoor maar weinig dingen die niet tot de mogelijkheden behoren.

Wil je bijvoorbeeld meer smaak en beleving in je bedrijfsrestaurant, of heb je een andere wens? Wij zijn één en al oor! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

MAATWERK

Bij ons staat maatwerk altijd centraal. In de service die wij verlenen zul je meteen merken dat we een passie hebben voor lekker eten. Maar ook flexibiliteit en creativiteit staat voorop. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, of kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

Referenties

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Wil je weten hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact op. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dan drinken we samen een kop koffie.

Adres:
Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp
020 6170310
info@meinderscatering.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

VOLG ONS OP: