Maaltijd op maat

Wordt er overgewerkt? Organiseert je bedrijf een cursus in de avonduren? Dan zorg je dat je collega's van een lekkere avondmaaltijd kunnen genieten tussen de drukke bedrijven door. Meinders Catering biedt een grote keuze aan heerlijke, gezonde en vers bereide maaltijden en gerechten. Eten dat je concentratie en motivatie weer helemaal op peil brengt. Let's diner

  • gerechten
  • bediening
  • locatie

Gerechten: In onze keukens werken we uitsluitend met verse en pure ingrediënten. We koken zoals dat heet, ‘from scratch’, met onbewerkte producten. Onze koks zijn thuis in de internationale keuken. De variatie en keuze die we bieden, is groot. We koken specifieke maaltijden en gerechten voor mensen met een allergie.

Bediening: we beschikken over getrainde bedieningsmedewerkers. Als je geen bedieningsmedewerkers inzet, presenteren we de maaltijden zo dat de eters zich eenvoudig zelf kunnen bedienen en we zorgen ervoor dat gerechten warm blijven.

Locatie: het kan handig zijn de maaltijd bij jou op het bedrijf te organiseren, op een cursuslocatie of op een locatie elders, die gunstig gelegen is voor alle eters. Meinders Catering organiseert het graag.

Drankjes: je wilt op je werk lekkere en gezonde drankjes bij ontbijt, lunch en warme maaltijd. Drankjes die je prestaties op peil houden. Meinders Catering biedt een breed assortiment verfrissende dranken. Wij hebben altijd het ideale drankje voor je. Neem bijvoorbeeld het vruchtensap: We persen het in onze keukens zelf elke dag vers.

Bel ons op telefoonnummer 020 - 511 00 02. Of laat ons jou bellen op een geschikt moment: Let´s talk
Inhoud afbeelding
Onderweg maar wel lekker eten?


Meinders Catering heeft 
speciale lunchpakketten voor onderweg of op locatie. Handig voor medewerkers van hulpdiensten en de crewleden van een evenement of festival.

Enjoy your lunch to go!

Stel zelf uw lunch samen
" Ook
iedere
dag zo'n
heerlijk
verzorgde
lunch?"